Tap to unmute

Новите Деца Индиго, Кристал и Дъга. Защо са тук? - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Share
Embed
 • Published on Feb 26, 2023 veröffentlicht
 • През последните 40 години изследователи от цял свят наблюдават нарастващия феномен на нов тип деца, наричани деца от звездни семена или деца индиго. Терминът "индиго" се основава на наблюдението на повишена концентрация на този цвят в аурата на децата, докато "звездни семена" произтича от убеждението, че тези деца са от други планети и са дошли да помогнат на човечеството в тези трудни времена.
  Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Често ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Тези деца показват необичайни психически способности като телепатия, интуиция, предусещане, телекинеза, дистанционно гледане, телепортация, левитация и междуизмерно съзнание. Въпреки че не всички деца Индиго или Звездни семенца притежават всички тези умения, те имат способността да усещат, когато другите са в нужда и предлагат утеха и изцеление - подобно на шаманите или хора, които са преминали процеси на посвещение или преживявания, близки до смъртта.
  Примерите за такива деца не са малко. През 2002 г. Шо Яно - дете на едва 12 години завършил с пълно отличие университета "Лайола" в Чикаго, а шест години по-късно той получава докторска степен по молекулярна генетика и клетъчна биология.
  През 2006 г., шестгодишният Айнан Коли от Сингапур, който изговаря първите си думи на двуседмична възраст изнася научна лекция за киселини и алкалоиди.
  А през 2013 г. Адам Кърби, едва двегодишен, който четял книги от 10-месечна възраст, станал най-младият член на "Менса", с коефициент на интелигентност 141..
  Но от къде идват?
  Звездните деца са специални същества, изпратени на Земята от различни части на Вселената, за да помогнат в растежа и развитието на планетата и нейните жители. Притежавайки уникални психически, духовни и извънсетивни способности, те са тук, за да донесат мир, да разрушат несправедливите модели и системи и да доведат до промяна в съзнанието ни.
  Те са избрани за конкретна мисия да помогнат на Земята да премине в реалност от по-висока вибрация. Някои Звездни деца разказват, че преди да се родят, те са си избрали конкретните родители, които да им помагат в насочването и подкрепата на тяхното израстване. Така че на практика, ако сте родител на звездно дете, считайте се за късметлия, че сте избрани да играете важна роля в тяхното духовно пътешествие.
  Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
  • СКРИТАТА РЕАЛНОСТ
  Гледайте историите на известни личности тук:
  • НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВ...
  Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
  • ЗАЕДНО ЗА 1
  Гледайте мъдрости от вековете тук:
  • MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ
  Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
  Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
  За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
  Facebook : goo.gl/76ebjk
  Инстаграм : goo.gl/CBvouW
  Магазин : goo.gl/w5Pf4j
  Индиговите деца често са силно интуитивни и психични, но могат да потиснат тези способности, за да се впишат в обществото по-добре, което води до физически проблеми като чести мигрени. Те могат да извършват много задачи наведнъж, понякога с дефицит на вниманието или обсесивно-компулсивно поведение и поради това често са погрешно определяни като имащи ADD или ADHD.
  Някои от най-често срещаните черти на децата индиго:
  Силна воля с остър ум
  Бунтарски дух и неодобрение на властта
  Проницателност и иновативно мислене
  Силна връзка с природата, животните и растенията
  Емоционални и силно експресивни
  Понякога могат да бъдат антисоциални
  Чувстват се различни, изгубени или неразбрани
  Кристални деца
  Кристалните деца са следващото поколение звездни деца. Може да разпознаете Кристалните деца по очите им - красиви големи очи, пълни с доброта и любов. Те започват да се появяват на планетата между 1990-2010 г. Аурата на кристалните деца не е непременно опалесцираща, а по-скоро е в цвят октарин - това е цвят, който не е в рамките на типичния диапазон, видим за човешките очи, но вместо това е на различна, по-висша цветова октава. Има нежни пастелни тонове и за нетренирано око аурата на кристалните деца може да изглежда безцветна - оттук и терминът „Кристални“. Високата честота на енергийното им поле обаче е това, което го отличава.
  Повечето от тези деца са част от Златния лъч на Въплъщението и Еволюцията, което им дава способността да имат ясновидски и лечебни сили. Те са родени в шестото измерение на съзнанието и имат способността бързо да достигнат до деветото измерение на пълното Христово съзнание и след това да напреднат до тринадесетото измерение, което символизира универсалното съзнание.
  #choko #скритатареалност #skritatarealnost
  Звездните Деца на Новото Човечество и Излизането от 3D Матрицата - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Comments • 391

 • CHOKO
  CHOKO  3 months ago +78

  Поради някаква причина Ютуб автоматично слага опцията “без коментари” на този епизод. Включвам я вече за втори път и се извинявам за причиненото неудобство.

  • Cvetina Stoqnova
   Cvetina Stoqnova 3 months ago +4

   Хубаво е да се знае че, звездните също могат да се трансформират. градират..🙂 индиго -кристал -дъга

  • petq dineva
   petq dineva 3 months ago +6

   Мисля че ти си кристал 😉

  • Anna Apostolova
   Anna Apostolova 3 months ago +3

   И аз мисля, че Чико е звезден!

  • Antonio Stoqnov
   Antonio Stoqnov 3 months ago +9

   Ами нормално да спират коментарите та нали ще стигнем до отговори които не бива да знаем нали...?

  • Gigi Migi
   Gigi Migi 3 months ago +2

   Искат да запазят дъгата за недъгави...

 • Violeta Kupenova
  Violeta Kupenova 3 months ago +127

  Имам това дете в дома си, но е преливащ и в трите вида. Роден е 1996 и до 8 клас му беше трудно, че е различен. Наистина е благодат да имаш такова дете в семейството. Той беше този, който ми даваше съвети и накрая ме пречупи, да започна да се грижа за себе си и да се опознавам. Благодаря за темата днес.

  • Емилия Малинова
   Емилия Малинова 3 months ago +9

   Благодаря за лоялността ти към нас, Стоянчо, че макар да си болен, отново устояваш на думата и дълга си! 💞🙂Такова хубаво е и името ти-да стоиш твърдо, да устояваш СТОИЧЕСКИ пред всеки проблем! Затова те наричам с името, което носеше и татко, прекрасен, добър човек като тебе! Винаги гледам с интерес твоите клипове-ето дойде ред и на една , нного обсъждана тема! Както и ти казваш, около Втората световна война са родени доста,, индиго"-хора-с виолетовата аура на мъдростта.Има ги и в България! Те са дошли със специална мисия-да творят само добро, да отстояват справедливостта, да помагат безкористно, да даряват обич на всички, а ние знаем, че любовта има най- високата вибрация в полза на Земята! Тези от тях, които са живи, продължават да имат свръхсензитивност, интуиция, телепатия, гадателски и лечителски дарби!Но, те остаряват и ще ги замести новото поколение,, кристални"-и деца,, на дъгата",които носят още по-силни дарби! Защото идват на земята от друг висш свят и от малки проявяват невероятните си умения и мъдрост!Те владеят, освен всичко на ,, индиго"децата, още :телекинеза, телепортация, много висок потенциял интелигентност и прояви на висш разум! С тези способности, те могат да намират с лекота отговори и на най-трудните въпроси, пред които е изправено съвременното човечество!Можем да ги отличим само по дълбокия,👁👁 красив, светъл и топъл💞поглед! С цялото си присъствие, тези чудни създания увеличават многократно положителните вибрации, на Земята! Толкова са ни нужни в❤ днешния объркан и толкова сложен свят, трябва да сме благодарни, че ги има сред нас! А, на тебе винаги ще блсгодарим, че ни даряваш със знания, емпатия и постоянно си наш медиатор с висшия разум! 🙏💞👆🌟🍀🌹👁👥🙂ПОКЛОН!!!

  • turbo music55
   turbo music55 3 months ago +2

   Набор ми е вашия син, при мен нещата също се случваха интересно и сложно.Няма да обяснявам какво се очакваше от мен, защото винаги съм се старал да не се очаква.
   Пътя на душата е тежък! Тя е млада докато е жива.

 • Unofficial
  Unofficial 3 months ago +47

  Уникално е как се променя светът. ❤️🙏 Любовта расте в нас, и ще дойде момент в който тя ще даде своите плодове.

 • Varban Varbanov
  Varban Varbanov 3 months ago +29

  Страхотна тема,Чоко,имам едно такова дете в домът си,моят внук,който е роден в 1996г.Такава доброта излъчват очите му,а и цялата му душа….В училище бяха му сложили етикета”Аутист”,имаше много проблеми с другите деца….Сега завърши висшето си образование!След това предаване съм вече сигурна,че той е “звездно дете”,благодаря на Бог,че е избрал да се роди в нашето семейство!

  • Simona Varg
   Simona Varg 2 months ago +1

   Ами, те и за мен така мислеха и какво ли още не, но ето ме - с висше образование и съм млад учител!

 • Елица Баненска
  Елица Баненска 3 months ago +19

  Благодаря за всичко, което правиш за нас Чоко! ❤️Чудесен епизод.

 • Desi Kostadinova
  Desi Kostadinova 3 months ago +43

  Много благодаря за това видео, дано повече хора се припознаят ❤️
  За себе си знам, че съм кристално дете и още нещо, но способностите ми започнаха да се развиват след като се роди синът ми, а той е дете на дъгата 🌈 Няма по-голямо щастие от това да имаш такова дете до себе си, то те държи постоянно в уникални вибрации, пожелавам го на всеки. Те знаят доста интересни неща, създават невероятни чудеса. Мога да ви разкажа много 😊

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +3

   Благодаря ти

  • Йорданка Танева
   Йорданка Танева 3 months ago +1

  • kaloqnDM
   kaloqnDM 3 months ago +2

   Би ли разказала малко повече за способностите ви

  • Desi Kostadinova
   Desi Kostadinova 3 months ago +4

   @kaloqnDM не се чувствам готова да разказвам с много подробности пред непознати, мога само да кажа, че се проявява телепатията, ясновидство - усещане на енергията около хората и дори картини от тяхната реалност. Малкия, той просто е творец ❤️

  • Nina Naidenova
   Nina Naidenova 2 months ago +3

   Ще бъдат интересни вашите преживявания и спомени с уникалното ви дете от друга планета!
   Пишете, моля! ❤

 • Десислава Димитрова

  Благодаря ти за великолепното видео. Освен звезните деца има и звезни души, които също помагат за вдигането на вибрацията на Земята.

 • Magi Kambur
  Magi Kambur 2 months ago +7

  Радостно е да чета, че звездните семенца са се разпознали тук в това описание. Аз също съм една от тях. Знам колко е тежка вибрацията на земята за тези крехки създания особено в детската възраст. Аз още от 5г. казвах на моята родна майка, че искам да си ходя у дома (т.е. не се чуствах никак удобно в това измерение). Сега се справям прекрасно, сплотявам се с будни други звездни семенца и живея мисията си, встъпила съм в силата си съвсем отговорно. Готова да предам щафетата на идното, по-добро поколение. ✨✨✨

 • nelly nails art
  nelly nails art 3 months ago +36

  Много вярно!
  Дано повече хора осъзнаят информацията от това видео.
  Аз съм Индиго!
  Интуицията никога не ме е подвеждала.
  Контролирам мислите си.
  Защото това, което мисля и казвам, става реалност.
  Тези деца не могат да изпитват завист и злоба.

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +2

   Благодарим ти

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +1

   Браво прекрасно съвършено

  • СНЕЖАНКА ХРИСТОВА
   СНЕЖАНКА ХРИСТОВА 2 months ago +3

   Здравейте! Не зная от кой вид съм, отдавна не съм дете, но когато бях 12 годишна, забелязах че когато си помисля нещо и то непременно се случва:дядо ми живееше в САЩ и си пишехме, прибирайки се от училище аз знаех, че ще има в пощата писмо и винаги беше така, а нямаше как да предвидя!?!?!?И още нещо :ако се припизная в някого, най-късно след 5 мин. го срещам.... Все още не мога, да си го обесня, а вече съм на 61 г. 😮

  • Dani Zhecheva
   Dani Zhecheva 2 months ago

   Къде мога да ди измеря цвета на аурата

  • Denitsa Georgieva
   Denitsa Georgieva 2 months ago

   @Dani Zhecheva Аура Камера София. Пътува и до морето лятото, в Созопол си направих такава и ти праща и имейл със информация според твоята аура. Аз бях индиго когато я мерих и беше много интересно. Имай в предвид че може да се промени аурата. Интересно ще е пак, в този етап на живота, да си направя нова. Има фейсбук страница за човека. Готин е. Правят и медитация.

 • Yu. Markovska
  Yu. Markovska 3 months ago +15

  На 5 години, та и до ден днешен, любимата ми песен е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Не знаех, че съм индигово дете, докато майка ми не ми разказа за това, бях още тийнейджър. Тя дори днес държи лекции за това как да отгледаш индигово или кристално дете. Наистина майка ми не съм я избрала случайно, тя ми е пътеводител. Като дете не бях точно аутсайдър, а просто бях много различна и невинаги се вписвах, трудно ме разбираха. Заради изостреното ми чувство за справедливост ме набеждаваха, че само споря и вечно се хвърлям да защитавам и не пускам. А днес съм магистър по човешки права. Като дете доста сънувах и знаех за някои неща от сънищата. Вече като осъзнат човек са научих да ги направлявам. Радвам се да виждам такова съдържание в Ютуб и се гордея, когато млади хора работят за просветление на други млади хора, най-вече за децата. Благодаря за това, което правиш!

 • Pavlina Angelova
  Pavlina Angelova 3 months ago +27

  Благодаря Ви! Продължавайте да събуждате хората! ❤

 • Bojin Georgiev
  Bojin Georgiev 3 months ago +15

  Здравей Чоко епизода беше много хубав, направил си го въпреки че си се разболял, пожелавам ти бързо оздравяване.❤️

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +2

   Благодаря ти

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +2

   ​@CHOKO пожелавам вам ти прекрасно подходящо предназначено уздравяване и успешно от рас

 • Габриел
  Габриел 3 months ago +7

  Много интересно видео за пореден път ! Признателност и благодарност Чоко ! 🙏 Иска ми се да засегнеш във видеата си ,нашата тракийска връзка с древните цивилизации... древния ватански език и великите души ,раждали се на българските земи. Иска ми се да засегнеш темата за апостол Павел и проповядванията му по наще земи ,за интересните факти около Йоан Кръстител и мистичната връзка на България със всичко това! Благодаря предварително! 🙂 Има много какво да се каже ...

 • Svetla Janska
  Svetla Janska 3 months ago +20

  Промяната е неизбежна и е естествено да започне от децата. Ниските вибрации са присъщи на сапиенса, но благодарение на вродените любознателност и състрадание той расте духовно. Макар че съм на 66 имам чувството че съм на 666. Толкова дълъг път изминаха,много научих и още се уча. Благодаря на всички будни хора ❤️❤️❤️. Помагате ми по леко да приемам лошото, с вяра в доброто. Защото жестокостта, завистта, егоизма са все още много силни и ежедневно убиват много...

 • Silviq Nedqlkova
  Silviq Nedqlkova 3 months ago +5

  Да, аз се определих като кристално дете, а моите деца са на дъгата с които се гордея! И всеки ден взаимно се променяме и се учим.! Надявам се към по добрите си същности.!

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +1

   Огромна е отговорността и явно има доста заблуди за разбиване.Най-вече егото да се върне към целостта !

 • Emili Dertili
  Emili Dertili 2 months ago +1

  Благодаря ,че ни споделяте такива информации, за да опознаем повече себе си и как да посрещнем новото , за което не всичко знаем. 🙏

 • Ели Кикот
  Ели Кикот 3 months ago +6

  Здравей Чоко!
  Много интересно видео!
  Нямаме търпение да видим какво сте подготвили с екипа ти!
  Успех на канала!

 • Olga Ivanova
  Olga Ivanova 3 months ago +3

  Благодаря за информация за новите деца на Планетата ни. Те са малки Звездички, те пускат искрички, лъчи и осветяват Целия свят! И разпалват всички нас за Живот, пълен Красота и Съвършенство! Нали за такъв Живот сме създадени, всички Човешки Същества. Щом Бог Отец - Творец на цялата Вселена и на нас, значи сме с Неговия Произход и сме Част от цялото Му творение, частица сме от Бога и от Вселената.

 • Monk Marionson
  Monk Marionson 2 months ago +1

  Прекрасен епизод!Благодаря!Може би сте гледали беседите с кристалната дете Дария от Варна ?Има ги тук в Clip-Share.

 • Людмила b Вълева

  С признателност и любов към твоята работа!

 • Петя Асенова
  Петя Асенова 3 months ago +9

  Благодарим за прекрасната работа,както винаги интересно и обогатяващо видео.Благодарим,че ви има.

 • Mariynna Petrova
  Mariynna Petrova 3 months ago +11

  Чоко ,благодарим за предаването и за волята да не се отказваш и да следваш вдъхновението си ! Чудя се обаче тук от доста време ,защо деца индиго не виждаме на ръководни постове в управлението на държавите или други ръководни длъжности ,нали индиго децата затова са дошли на Земята, те са бунтарите ,а някак са се покрили. Защо ли е така ? Имаш ли обяснение ?

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +3

   Защото имаше нужда да е предназначено да е така и не знам дали Чоко има обесниение затова

  • Ekaterina Georgieva
   Ekaterina Georgieva 3 months ago +4

   Тука сме ,ще се съберем и ще направим всичко заедно. За това ви моля да ми пишете.

  • Emily Garnev
   Emily Garnev 3 months ago +2

   Chudesna konstatacia, Mariynna! Moiat otgovor e: zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Celta im e duhovnostta, duhovnoto usyvyrshenstvane, koeto povishava vibraciite.

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +3

   ​@Emily Garnev защото имат по интересно подходящо опцио предназначения за тях чрез техните таланти

  • Mariynna Petrova
   Mariynna Petrova 3 months ago

   @Emily Garnev но нали рибата се вмирисва от към главата, от там би трябвало да се започва според мен

 • Silviq Nedqlkova
  Silviq Nedqlkova 3 months ago +2

  Ще се радвам, ако всеки осъзнае себе си с частица от това видео. Бъдете отдадени на личностното си развитие и слушайте сърцето си. Желая ви много здраве и успех в това което правите за вашето развитие, а също и единението към което се стремим.

 • Lyudmila Todorova
  Lyudmila Todorova 3 months ago +8

  Житейската мисия, да, това е спуснато от горе, да ни промени и да ни направи по добри. Отдавна се говори за огледалните деца, мисля че това е същото. Аз съм виждала и почувствала силата на такова дете. Благодаря Чоко, видеото беше супер!!

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +1

   Благодаря ти

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +1

   Те са над 200 типа ! Само звездните са 100 типа мин !

 • Svetlana Yankova
  Svetlana Yankova 3 months ago +9

  Благодаря за видеото
  Моята внучка е кристално дете
  Успех, продължавай да събуждаш хората ,това твоята мисия !

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +1

   Велико

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago

   Момичетата могат само да се събуждат,но и да се избягва възпитанието ( опростено момичетата не се възпитават), а и е огромна отговорността на тези ,които се хвалят .Тепърва има много да "четат" !!!

 • Anelia Sergio
  Anelia Sergio 3 months ago +4

  Поздрав от индиго , хубаво е това, което правиш. Успех и светло бъдеще.

 • Thea V.T.
  Thea V.T. 3 months ago +3

  Поздрав от едно кристално дете. Супер видео! Продължавай да търсиш, да учиш и да развиваш себе си!

 • Silviq Nedqlkova
  Silviq Nedqlkova 3 months ago +3

  Прекрасно видео!Днешното общество има огромна нужда от тези звездни същности за стигнем до така бленуваното единение!!! За да разберем най после откъде идваме, за какво сме тук и къде отиваме??

 • Lidiya Kuzmanova
  Lidiya Kuzmanova 3 months ago +8

  Приветствам те и благодаря за всичко ,което ни представяш.Много ценно и важно за нашите знания.

 • Емилия Железарова

  Благодаря Чоко за
  много интересната тема, за децата индиго и кристалните деца. Но не бях чувала за дъговите деца. Отдавна исках да науча по подробно за тези интелегентни деца. Попаднах случайно на видеото, за което съм много доволна. Винаги правиш много интересни видеа. С нетърпение очаквам следващото видео,на каквато и да е тема Сигурна съм, че отново ще ни изненадаш. Благодаря от сърце, за твоя труд и желание да ни просветлиш поне малко. 😇💫🌹🌹🌹🍀🍀🍀👍. ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ. 🍀🍀🍀🍀🍀🐞☺️.

 • Нибиру
  Нибиру 3 months ago +7

  Докато говореше за децата кристал се разплаках, явно съм едно от тях! Докосна душата ми. Благодаря ти ❤

 • rumi milkova
  rumi milkova 3 months ago +5

  Много ценна информация,благодаря ти Чоко.Аз определено съм от втория вид деца кристални.Поздрав от мен и много успехи.🙏💜🥰

 • Svetoslav Stoyanov Art
  Svetoslav Stoyanov Art 3 months ago +4

  Поклон и Благодаря и аз също!
  Бързо оздравяване.
  Би било чудесно, ако засегнете и дълбоката мъдрост на богомилите в някоя от темите. Това е наше богатство, което сме дали на света...
  Благословени да сте целия екип!

 • Gally Nikole
  Gally Nikole 2 months ago +1

  Много трудна мисия имат тези деца! ❤

 • Ива Минчева
  Ива Минчева 3 months ago +5

  Все едно видях себе си,явно не случайно синия цвят ми е любим, припознах се от тези хора,.поклон и благодаря.❤️🍀🙂

 • Ina Nedeva
  Ina Nedeva 2 months ago +1

  Благодаря за прекрасното видео!
  Дадохте ми отговорите на доста въпроси❤

 • Тодорка Ковачева

  Обичаме Ви и много интересно предаване правите ! Благодаря Ви!

 • Zlatka Karabasheva
  Zlatka Karabasheva 3 months ago +13

  Аз мисля че съм от звезните деца.Така го чуствам.Благодаря ти за този специален епизод за мен.💕🇧🇬❤💋🍀

 • Aleksandra Tomova
  Aleksandra Tomova 2 months ago

  От известно време имам голям интерес към канала"secret origins"... днес интуитивно разбрах кой го е създал. Thank you for it.

 • TANYA DE MAR
  TANYA DE MAR 3 months ago +6

  Прекрасна тема, благодаря много!💙

 • giotto sofia
  giotto sofia 2 months ago

  Благодаря за информацията! Много бих искала да кажете нещо и за душите, които не са приети от родителите си и майките им са направили аборт по желание! Дали е възможно на по-късен етап тези души все пак да се въплътят и да срещнат "убийците " си?!😢

 • Zhivka Toshkova
  Zhivka Toshkova 3 months ago +8

  Винаги съм знаела, че нямам нищо общо с родителите си, ако не си приличахме визуално, бих си помислила че съм осиновена 😅 Имам силно чувство за истина и справедливост и съм промяната, от която мисля имат нужда хората около мен, дори някой път по-лошия начин да го постигна, пример: давам на някой урок, нека след това не ме харесва, не е проблем, важното е да се развие и да разбере грешката си, нека бъде по-духовен и правещ добро 😊

 • Shef Yamak
  Shef Yamak 3 months ago +15

  Аз до колкото знам най- дълбоко е в историята, ще се радвам да гледам един епизод за това защо няма дървета на над 500г, въпреки че могат да оцеляват.

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +1

   Много правилно . Дърветата са мъдреците на Земята !

  • ana диана
   ana диана 2 months ago +1

   има по света единични ,преди метала дървесината е била основата на уредите .

 • Neli Mladenova Nikolova
  Neli Mladenova Nikolova 3 months ago +5

  Благодаря~ Благодаря! Благодаря!!! Работя по темата"Академия Когиталност и децата на Новото време" и това видео ми е изключително полезно! Това е новото "нормално" и ние сме в дълг пред тези деца - да ги разбираме и подкрепяме, защото всяко едно от тях е огледало на еволюцията на Човечеството! А така и те са наши Учители, за да осъзнаем пък ние кои сме! Поклон и Благодаря!

 • Rosica Karaivanova
  Rosica Karaivanova 3 months ago +5

  Прекрасен епизод! Благодаря Чоко!

 • yanko yankov
  yanko yankov 3 months ago +2

  Хубава тема,имаш невероятен прочит бих желал да чуя гласът ти в -сто-ри тел-- някое произведение на Ремарк :) или на Майкъл Нютън “Пътят на душите” примерно.
  Успех.

 • dimitar vasilev
  dimitar vasilev 3 months ago +4

  Много добро видео! Благодаря Ви, че малко по малко ни събуждате. Поклон!

 • Ивайло Стоянов

  Много приятен епизод ! :) попринцип не виждам аури но имам приятелка която съм виждал как направо свети в лилаво! да оздравяваш по-бързо!

 • Neli Borimechkova
  Neli Borimechkova 3 months ago +8

  БлагоДаря🙏🙏ценя труда ти🙏🙏мисля че ти си едно от тези деца🦋🌈💜аз съм индиго🤗Уважение и поклон за работата ти🙏🙏

 • Asya Asenova
  Asya Asenova 3 months ago +1

  С благодарност и любов за споделеното времето и знание 🙏🤍

 • Svetla Yordanova
  Svetla Yordanova 3 months ago +7

  Прекрасно💙
  Ще ми е интетесмо темата за Светлиия език.
  Благодаря!

 • Ай. Джи. Лилит
  Ай. Джи. Лилит 3 months ago +36

  Аз съм индиго и имам силно развита интуиция. Черпя информация от акашовите полета. Пиша книги въз основа, на сънища и информация, която получавам. Мога да виждам и ефирното поле, така нареченият етер. Пътувам астрално по време на сън. Като го правя неволно. Не заспивам с такава цел. И от сън регресия знам от кое съзвездието идвам и че там има планета. Две години по-късно, астрономите откриха такава във същото съзвездие.

  • Wild &Free
   Wild &Free 2 months ago +6

   Всички хора пътуват астрално на сън

  • Mariya Rasheva
   Mariya Rasheva 2 months ago +1

   Дяволът заблуди 1/3 ангелите, а колко по- лесно човека! Като не познават задълбочено писанията, с всякакви теории, философии, езически вярвания и внушения ще бъдат подвеждани да вярват в неистини! Като отхвърлиха Пътят , Истината и Живота биват улавяни в мрежите на лукавия, издигайки своето его, смятащи се изключителни, без да търсят освещението от Бога, смирението, борбата с греха чрез Неговата сила, а емоции, окултизъм и връзка с духове, представящи се благодетели, но всъщност са самите демони! Жалко че могат да бъдат завинаги погубени, ако не се върнат при източника на вечния Живот! " Ето що е вечен живот - да ПОЗНАЯТ Тебе, единния и истинен Бог и Исуса Христа, Когото си изпратил! "

  • Ай. Джи. Лилит
   Ай. Джи. Лилит 2 months ago +3

   @Wild &Free Не всички осъзнават какво сънуват и какво им се случва. :) Нито разгадават информация, която им се пуска чрез сън.

  • Grisha Nedyalkov
   Grisha Nedyalkov 2 months ago

   😂😂😂

 • Михаил
  Михаил 3 months ago +2

  Благодаря за клипа ...всяка една дума е абсолютна истина ...поклон 🙏

 • Natasha Angelova
  Natasha Angelova 3 months ago +9

  Здравейте Велик е Създателя Никой не е по велик от него и слава Богу Благодаря сърдечно Радвам се че ви слушам

 • Veselina Ben
  Veselina Ben 3 months ago +7

  Аз съм индиго . Прекрасен епизод за пореден път 💙

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago

   По скоро преходен !

 • Krisa Kancheva
  Krisa Kancheva 2 months ago +1

  Явно съм индигова бабичка - влизам напълно в параметрите😊

 • Nicola Nick
  Nicola Nick 3 months ago +3

  Тези Деца се появиха още през 1970 година.Не че завършват по-рано училище и университет, ами правят неща в разрез с действащите физически закони, като с енергията на погледа си възпламеняват сгради, коли и други големи обекти. Тях няма какво да ги поощряват родителите им или учителите им, просто всички се страхуваха от тях , без да разсъдят че силата, която е в тях се проявява само при наличие на някаква дръзка Несправедливост.
  Вместо да премахнат тези несправедливо неща, те ги затвориха в САЩ зад решетки като опасни престъпници.Мисията, която са имали, вече са я изпълнили.И ще се раждат нови и нови .Винаги Висшите Селения са помагали на хората да напреднат, като са отваряли очите им да гледат на Света от друга, по-правилна Перспектива.
  Енох,Моисей, Елиас, Дева Мария Йоханес също не са от нашето Сътворение, а от по-старо такова и бяха дошли да помогнат на Човечеството договорени от Бога.Всеки , който няма гроб и напуска Земята жив издигайки се нагоре противно на физическите закони , не принадлежи към Човешката Раса.Наречете ги Звезден Човек, Гражданин на Висшите Селения , Служител на Бога, Представител на по-старо Сътворение..Все едно ! Дали е в образ на Дете, Мъж или Жена - също е без значение.Тялото е все едно - само една дреха, една обител на Душата(Нашата самоличност, която е обител на един Божествен Дух.Когато се промени взаимоотношението, като се активира Дъхът (който става обител на Душата и ТЯ на Тялото - тогава физическите закони не действат.

 • Betty Apos
  Betty Apos 3 months ago +5

  Благодаря за това видео! Много полезно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Мария Леврон
  Мария Леврон 3 months ago +7

  Успех в мисията, звездни приятелю!

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago

   Споко още баланс на провали и успехи го ползват

 • Djemalie Kotcheva
  Djemalie Kotcheva 2 months ago

  Любов и благодарност! Много ценно видео!❤❤❤

 • Daniela Merdzhanova
  Daniela Merdzhanova 3 months ago +3

  Невероятен филм. Благодаря ти. Познах себе си в кристалните . С удоволствие следя всички твои филми.

 • simona moneva
  simona moneva 3 months ago +1

  Досега не съм срещала деца за които ни разказахте,да се надявам да се докосна до такива от близо. Темата ,която бих желала да чуя е телепортация!

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +1

   Значи един път сънувам че съм в Провадия после в коридора в дома си и и после се събуждаждам в дома си в в спалнята си и ходя до коридора в после пипам един от пръзорците и чак тогава разбрах че сънувам

 • Nina Naidenova
  Nina Naidenova 2 months ago

  Много интересна, любопитна тема. Дори за размисъл!
  Защо, от къде, как!

 • Maria Mihailova
  Maria Mihailova 2 months ago +1

  Благодаря ви! 🙏🙏🙏Много успех!

 • Пейчо Пейчев
  Пейчо Пейчев 3 months ago +2

  Благодарим ти за прекрасния епизод. Оздравявай бързо.

 • Добромир Русев

  Имам чувството че аз съм късно осъзнатото космическо дете на 21век в човешки образ.Почти винаги неразбран за жалост.Дано само не съм прав че съм последния звезден прах!!!

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +1

   Ние винаги чуваме реалността .Но това е толкова простовато и наивно и го отхвърляме.Самозаблуждаваме се и отхвърляме. Та просто се чуй какво отхвърляш и го направи и скоро ще промениш реалността. Също препоръчвам слушане на аудио книги или лекции за тема как да изградим автентичният си Аз -образ или просто да сме истински !

 • Miss March
  Miss March 3 months ago +4

  Отнякъде знам,че индиго,кристал и дъга идват на етапи като подготвителни за човеците. Сега за големият преход обаче, идват не само дъга а и диамантени деца заедно с още много-много други едновременно. Ще е прекрасно да осветим и узнаем повече и за тях❤

 • Ani Veselinova
  Ani Veselinova 2 months ago

  Много благодаря за уникални епизод от много дълго време го чаках Много си заслужава много як😊😊😊

 • Petia Hristova
  Petia Hristova 3 months ago +3

  Благодаря ти !Беше прекрасно!Здравей ти желая! НИЕ сме повече ❤️

 • Svetla Kusheva
  Svetla Kusheva 3 months ago

  Прекрасно видео отново. Благодаря ти. Моля те направи още по темата. 😊

 • Jan Klod Van Dam
  Jan Klod Van Dam 3 months ago +5

  Роден съм 1995г и от 17 годишен започна моето по-осъзнато духовно и личностно пробуждане, но още като дете изпитвах (изпитвам и до днес) всички белези на децата Индиго, както и тези на Кристалните деца. Дали е възможно да се е получил микс между двата типа души у някои хора?
  Благодаря ти за поредния прекрасен епизод, Чоко! :)

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +4

   Възможно е

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +3

   Дам, Преходен тип , събуждаш се ! Добре :) КАкво те кара да си себе си !

 • Emily Garnev
  Emily Garnev 3 months ago +2

  Blagodaria, Choko, za dobre vyrshenata rabota na po-visoki vibracii! Tozi tip hora ne sa i ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo, zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Tiahnaya cel e duhovna. Te triabva da rabotiat tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.

 • Zdravka Mitreva
  Zdravka Mitreva 2 months ago

  Благодаря ,беше чудесно. Успех в другите начинания.

  • CHOKO
   CHOKO  2 months ago

   Благодаря ви

 • Яна Георгиев
  Яна Георгиев 3 months ago +5

  Ти Си едно от тези деца, Чоко!🤗🙏

 • Дилян Атанасов

  Много добре подредено видео. Браво Чоко!

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +1

   Благодаря ти

 • Nikolai Kunchev
  Nikolai Kunchev 3 months ago +49

  Чоко преди няколко години гледах видео на Дария - кристално дете от Варна ! Ще е интересно да поговориш с нея , но и не само ! Търси такива деца , за да научим от тях какъв свят искат да създадът! Това е много важно за хората, които са забравили с каква мисия са дошли на земята ! Направи такова видео ! Трябва да си припомним , за да направим планетата си едно по-добро място за живеене !

  • Mariynna Petrova
   Mariynna Petrova 3 months ago +14

   И на мен ми е много интересно какво стана с това момиченце, напоследък не се чува нищо за нея. Моля те Чоко ,направи епизод с нея ,дори и съвсем кратичък.

  • Flora Ilieva
   Flora Ilieva 3 months ago +6

   Подкрепям!

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago +6

   CHOKO може ли? Да питаш тази дария иска ли? да участва в твое видео

  • Ekaterina Georgieva
   Ekaterina Georgieva 3 months ago +6

   Така е ,наистина е кристално дете.

 • Юлия Джокина
  Юлия Джокина 3 months ago +7

  Благодаря❣️!!!Кратичко и Прекрасно....искам да вървим към Любовта🕊️!!!

 • Mihail Todorov
  Mihail Todorov 3 months ago +10

  Здравей, Чоко. Аз съм индиго и имам много добра развита интуиция и пророчески сънища😊

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago +2

   Благодаря ти, че сподели!

  • Zornitsa Kostova
   Zornitsa Kostova 3 months ago +1

   ❤️

  • Mihail Todorov
   Mihail Todorov 3 months ago +1

   @CHOKO ❤️☺️

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago

   Индиго имат огромна воля и са прекалено напористи .По скоро си преходен ... или подобно !

  • Mihail Todorov
   Mihail Todorov 2 months ago +1

   @tonybadams1 напротив. Една жена чете акашовите записи и ми каза, че душата ми идва от планетата Нихал. Откъдето идват индиговите деца.

 • Emiliy Vasileva
  Emiliy Vasileva 3 months ago +1

  Благодаря ТИ ЧОКО ТИ СИ ЕДНО ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЕМЕНЦА❤️

 • Dora Zheleva
  Dora Zheleva 3 months ago +4

  Благодаря много 🙏
  Кога ще се срещнем на живо?

 • Ваня Великова
  Ваня Великова 3 months ago +5

  Благодаря ти СНОКО много ме вълнуват тези теми

 • Jaklin Georgieva
  Jaklin Georgieva 3 months ago +4

  По тази тема бихте ли добавили и децата аутисти, те също са свързани по някакъв начин с еволюцията ни :) деца с високо функционален аутизъм. Като възрастни, като погледнем в исторята са поставяли началото на цели нови епохи. Научна, технологична и разбира се в изкуството. За мен тези деца наистина са пратени с мисия. За съжаление аутизма в редки случаи е високо функционален, но 1 от 10 да кажем е наистина феноменален свръх човек.

  • The X files
   The X files 2 months ago +3

   Много добре мислиш. Всичко е свързано по определен начин. Всеки притежава нещо специално, понякога сме добри, в други случаи лоши. Винаги има равновесие. Най-трудно се оползотворя потенциал.
   Не е лесно ако имаме способности, освен ако не ги приемем положително. Важното е да сме добри хора.
   Ако се потопят в очите ви, виждам една красива тъга, бушуваща като ураган с високи вълни, заливащи кътче от брега на твоята душа. Гледаш нощем звездите, събуждащи сълзите, но накрая остава само една усмивка, затоплящо сърце както слънце се вкопчва с изгрева като надежда 💙🌞

 • Murtagon
  Murtagon 3 months ago +2

  Не е важно каква е темата, важно е да се стреми към истината. А истината е най- първо многопластова, после мистериозна необятна, безгранична... тя е едно от най- важните неща на този свят! Хората трябва да си дадат сметка ,че тя е нещо много важно и сам трябва да извоюваш и натрупаш в себе си. Да станеш жива истина спрямо хората, спрямо света ,спрямо аза ти. Никой няма да ти я каже по БТВ или ББС или в научно списание.. това е все едно да чакаш да придобиеш търпение без да си си го изработил сам :Д
  ПП - Когато говориш за новите деца си сложил Анакин, а той стана Вейдър :)

  • CHOKO
   CHOKO  3 months ago

   Случайност?

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago

   Подходящо опцио предназначение в действие чрез талант от колкото случаиност

 • Бойка Дъскарева

  благодаря ти стояне с нетърпение ще очаквам следващото ти видео бьди жив и здрав

 • venelin tzetzov georgiev
  venelin tzetzov georgiev 3 months ago +4

  Братле благодаря ти винаги съм знаел че не съм сам , от малък подарявам усмивки , и презареждам околните , превръщам всяко зло в любов и не спирам да благодаря за всичко най-вече за трудните моменти , защото те са за силните хора , господ е велик , благодаря ти за това което правиш заедно за едно с нас , Бог пред нас и ние след него , Божието слово пазим🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗

 • Maria
  Maria 3 months ago +2

  Прекрасно видео ! Благодаря !❤

  • The X files
   The X files 2 months ago

   Съгласен. Хубаво излъчване и прекрасни очи. Мисля, че има нещо специално в тях, като това, което се описва в предаването 🙂

 • Vaniq Koleva
  Vaniq Koleva 3 months ago +2

  От дете се чувствам различна.. Бях трети клас когато се чудех защо съм толкова различна от съучениците си. Не можех да играя като тях. Изглеждаше ми много наивни а те ме мислеха за човек който не иска да играе с тях. А аз си мисля само за музика . Пеех и когато свърши песента виждах как мълчат и онемяват. Докато не се отърсят и да започнат да ръкопляскат. Усещах някаква силна пареща Любов идваща от Небето.. И знаех ще трябва да я покажа на хората .. бях малка и усещах тази силна любов идваща от горе и понякога ми пареше около мен от тази енергия. Дори ме болеше.. Имам красиви големи кристално зелени очи..

  • ana диана
   ana диана 2 months ago +2

   това ми го беше казал един който много хубаво пее и е музикант . Всеки се ражда с талант с който да работи през живота си и изпълнели се това живота му е най щастливия и най големия майстор е .

 • tonybadams1
  tonybadams1 3 months ago +2

  Choko може да направиш група за звеадните деца :)

 • Tinka Obretenova
  Tinka Obretenova 3 months ago +3

  Поклон и благодаря !!!

 • ana диана
  ana диана 2 months ago +1

  за тях не може да има етикет и шаблон някой имат по малко но част от това ,,индиго" и доста сме незапознати с отвъдното колкото и да ни се иска да го знаем .Най важното е в живота ни за нищо да няма лъжа и тогава има и Божата благодат .Баба ми който имаше 5 деца ми каза че децата който сега се раждат (1985г.беше детето) са с по умни очи от децата преди години ( 1940г . на тези години е свидетел тя ) .

 • Petranka Peneva
  Petranka Peneva 3 months ago +2

  Благодаря! Бързо оздравяване 😃

 • Galina Alexieva
  Galina Alexieva 3 months ago +7

  От десетилетия виждам аурите на хората и досега никога не съм виждала някой с индигова аура ,с кристална също ...може би ,едва двама души с бяла до светло виолетова аура ...останалите масово са жълти ,сини , зелени и червени ...Честно ,с годините съм се надявала ,че ще срещна истински духовен водител и ще го позная по аурата ,обаче ,досега само ПСЕВДО ( от това което виждам ,не могат да ме излъжат ).
  Очаквам с нетърпение това ,което сте ни подготвили ! И Благодаря за Светлината ,която даваш на родените в тъмното !

  • Yanislav Delchev
   Yanislav Delchev 3 months ago

   Повярвай за да го видиш

  • tonybadams1
   tonybadams1 3 months ago +1

   Аз не виждам аури ,но преди 10 год викам на еда майка ,я какви карсиви виолетови очи има това дете. А тя кафяви са ! Погледах и да бяха кафяви ,но аз не вярвах ,че са и затова ми се виждаха виолетови .

  • ana диана
   ana диана 2 months ago +1

   кой цвят какво е за човека

 • Diana Gandeva
  Diana Gandeva 2 months ago

  Прекрасно видео.
  Благодаря Ви!

 • peghk rubsk
  peghk rubsk 3 months ago +1

  Моля направете клип за велесовата книга.Много е важна за българите.

 • Brave Heart
  Brave Heart 3 months ago +2

  Браво!

 • Reni Pampulova
  Reni Pampulova 2 months ago

  💗 БлагоДаря!

 • Yasen Dimitrov
  Yasen Dimitrov 3 months ago +7

  Ако седна сам да се класирам за някоя от трите групи, ще е малко самонадеяно, а и малко егоцентрично. Да сме добри и да се уважаваме е най-малкото, което можем да направим. Става за основа, след това трябва да се надгражда. И света ще се промени... Колко е лесно...

  • Emily Garnev
   Emily Garnev 3 months ago +3

   Mnogo ste prav, Yasene. Tozi tip hora ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo. Raboti se tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.

  • ana диана
   ana диана 2 months ago

   доста станахме добри и то затова сме в проблеми ,,плевелите трябва да се коренят"

 • Ati Shaban
  Ati Shaban 2 months ago +1

  Аз съм от кристалните😊
  Аз открих много неща в тях които ни свързват😅😅😅

 • thunderman816
  thunderman816 3 months ago

  Чудесно видео