Tap to unmute

Penalty of niet voor Feyenoord? "Ik vind het geen strafschop" 🧐 | Voetbalpraat

Share
Embed
 • Published on Jan 29, 2023 veröffentlicht
 • In Voetbalpraat wordt de handsbal van Robin Pröpper tegen Feyenoord besproken. Hadden de Rotterdammers een penalty moeten krijgen? Verder gaan de aanwezigen in op de status en het gedrag van Feyenoord-trainer Arne Slot. Abonneer je hier gratis: bit.ly/ESPNSubscribe
  -
  Meer zien van ESPN Nederland:
  Website: www.espn.nl/
  Instagram: espnnl
  Facebook: espnnl
  Twitter: espnnl
  TikTok: www.tiktok.com/@espnnl
  -
  Nog meer zien van het ESPN Nederland Clip-Share kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:
  Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
  bit.ly/Eredivisie22-23
  Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisieclubs uit het Eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!
  Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
  bit.ly/OntdekDeEredivisie
  Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!
  -
  Welkom op het Clip-Share-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland Clip-Share kanaal.
  Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!
  -
  #ESPN #ESPNNL #Slot
 • SportsSports

Comments • 101

 • Floyd
  Floyd 2 months ago +87

  Valentijn heeft al veel domme opmerkingen gemaakt in zijn leven, maar als je als voetbalanalist zegt dat dit geen penalty is dan moet je per direct uit je functie worden ontheven. Dit is toch een lachwekkende opmerking, zelfs voor Valentijn

  • Mr Infinity
   Mr Infinity Month ago

   @Sagittarius als je dit geen penalty vind moet je echt een andere sport zoeken

  • iemand die je niet kent
   iemand die je niet kent Month ago +1

   @Sagittarius de gene die hier grappig doet ben jij, geen penalty 😂

 • Elwin van Middelkoop
  Elwin van Middelkoop Month ago +4

  Slot is alrijd de rust zelve. Maar dit was 100% een pingel. Dat hij eens gefrustreerd is snap ik heel goed👍🏻

 • Daan
  Daan 2 months ago +131

  De enige manier hoe Valentijn relevant kan blijven is door het tegenovergestelde van wat logisch is te zeggen. Altijd al gedaan, zo overleeft zijn hele krantje.

 • Luuk
  Luuk 2 months ago +18

  Ik moet als Twente fan zeggen dat het duwtje wel te licht was, en dat het hoogstwaarschijnlijk wel een penalty was. Maar het is ook zo dat een gelijkspel bij deze wedstrijd het eerlijkste was als je kijkt naar de kansenverhoudingen. Daarnaast worden wij ook altijd genaait door de VAR. Dus dit mocht van mij ook wel een keer!

  • mel nederpelt
   mel nederpelt 2 months ago +1

   1-1 terecht maar penaltymoment blijft het meest hangen uiteraard, was wel cruciaal

  • Jordy
   Jordy 2 months ago +6

   Feyenoord verdiende de overwinning gewoon waren het grootste gedeelte van de wedstrijd de betere

  • coinFLIEP
   coinFLIEP 2 months ago +6

   Daarnaast wet Gimenez door brenet in de rug van Proper geduwd, dus de beslissing was 2x fout.

 • djayck352 _
  djayck352 _ 2 months ago +46

  Oftewel Valentijn Driessen haha. 95% van de analisten van Nederland vind het een strafschop, maar ja Valentijn Driessen… als Valentijn Driessen een mening heeft weet je dat het tegenovergestelde het juiste was/is.

  • Ol 79
   Ol 79 2 months ago

   Is niet zijn club he 😉

 • MC BARROSO
  MC BARROSO 2 months ago +11

  Waarom Slot zo Bashen? Volgens mij is hij goed bezig, ik weet niet. Irritant voor de 4 man, misschien wel. Slim, ja natuurlijk. En volgens mij staan we nog steeds 2 pr los op A.Z., 4pt op P.S.V., 5pt op Ajax, en 6 op Twente, dus dat. In Slot we trust😝

  • MC BARROSO
   MC BARROSO 2 months ago +1

   Hahaha, tuig?

  • Rene van Putten
   Rene van Putten 2 months ago +1

   Wat een vervelend stelletje zeg. Acties van beroepsacteurs tadic Anthony klaasen tagliafico en al dat andere tuig heb ik ze amper over gehoord

 • Andre Van.deursen
  Andre Van.deursen 2 months ago +2

  Valentijn is een echte Ajax fan en volgens hem de enige club en de rest hangt er maar een beetje bij dat is niet veel als het aan hem licht krijgt Ajax de titel kado en de knvb zal dit ook heel graag toe juichen.

  • sjakalaka lol
   sjakalaka lol Month ago

   Huilie huilie

  • WijZijnAjaxOle
   WijZijnAjaxOle 2 months ago +2

   Ik weet niet of jij de telegraaf volgt, maar hij maakt Ajax helemaal kapot in zijn columns, JA hij maakt domme opmerkingen en ik denk dat wat hij hier zegt ook niet handig is, maar jij zegt hier ook niet echt iets wat erg snugger is.

 • Mitho94
  Mitho94 2 months ago +41

  Als je dit geen strafschop vindt kun je beter gaan korfballen. Wat een koekwaus die Valentijn.

 • Ol 79
  Ol 79 2 months ago +9

  En over paar weken gebeurd er iets vergelijkbaar bij zijn club en dan staat Valentijn te schreeuwen dat het een pingel is.

 • Floyd
  Floyd 2 months ago +5

  Waarom zou je als club niet mogen zeiken over de uiterst slechte arbitrage dit seizoen, ook al heeft iedereen daar last van? Dus omdat iedereen last heeft van de slechte arbitrage laten we het maar gaan? Door dit soort momenten na te bespreken en kritiek te leveren, zou je er normaal gesproken voor moeten zorgen dat de KNVB in ieder geval iets van maatregelen gaat nemen om de arbitrage te verbeteren.

 • anoniem
  anoniem 2 months ago +33

  Tuurlijk is Valentijn weer een vd enige in heel weldenkend Nederland die het geen penalty vind..

  • TheJason
   TheJason Month ago

   @Nico Thenu Haha, beetje zoals Martijn Krabbendam. Die zat soms bijna te huilen op de VI kruk als Feyenoord in zwaar weer zat.

  • Nico Thenu
   Nico Thenu Month ago

   @TheJason Wat ik vooral zie is dat Valentijn zich vooral boos maakt als het niet goed gaat bij Ajax. Zeg maar hoe een fan van een club alleen echt boos wordt als het bij de club die ze supporten niet goed gaat. Ik vind hem om die reden eigenlijk geen goede analist als het om clubs en wedstrijden gaat die relevant zijn in de titelstrijd.

  • TheJason
   TheJason 2 months ago +1

   @Rene van Putten Las net dat hij hard oordeelt over het wanbeleid bij Ajax. Nu ben ik het met jullie eens. Wat een mafkees. Hij als enige vindt het wanbeleid. Alle weldenkende mensen vinden het beleid bij Ajax zwaar toppie.

  • Thijs
   Thijs 2 months ago

   @Rene van Putten Twente verloor geen punten door scheidsen, dat was Feyenoord

  • Rene van Putten
   Rene van Putten 2 months ago +1

   Mafkees die valentijn, alleen om irritatie op te wekken. Nec psv Utrecht en nu Twente punten verloren door scheidsrechters. Is helemaal niet irritant van slot is gewoon terecht.

 • Bral Bal
  Bral Bal Month ago

  Valentijn dacht zeker naar een volleybalwedstrijd te kijken.

 • Jesse G
  Jesse G 2 months ago +1

  Zonder de video te kijken kon je ook al weten wie die uitspraak heeft gedaan

 • MC BARROSO
  MC BARROSO 2 months ago +1

  Je kan praten wat je wilt Valentijn. Als dit gebeurd op een W.K., is het 9 van de 10 keer wel een penalty. Tenzij je Messi heet trouwens, dan krijg je niet eens een gele kaart.😂🤣

 • Nico Thenu
  Nico Thenu Month ago

  Wat ik vooral zie is dat Valentijn zich vooral boos maakt als het niet goed gaat bij Ajax. Zeg maar hoe een fan van een club alleen echt boos wordt als het bij de club die ze supporten niet goed gaat. Ik vind hem om die reden eigenlijk geen goede analist als het om clubs en wedstrijden gaat die relevant zijn in de titelstrijd. Ook Peres vind ik om die reden geen goede keuze als ex-Ajacied. Beiden proberen echt scheidsrechters steeds te beïnvloeden in wedstrijden die nog moeten komen.
  Ik zou liever zien dat er analisten worden neergezet die niet in een pyjama van zeg maar de top 5 slapen waarbij echt per wedstrijd gekeken wordt wie je aan het woord laat. Dat is ook eerlijker voor clubs buiten die top 5. Bij NEC-Vitesse wil je ook niet alleen analisten uit Nijmegen of Vitesse die dan onnodig de trainer van NEC of Vitesse zwart maken en dat geldt ook voor andere wedstrijden binnen en buiten de top 5. Ook bij een bijvoorbeeld Groningen - Heerenveen of Sparta- Excelsior wil je dat niet.
  Een partijdige analist is leuk voor een stadszender als er verder geen streek of stadsderby is of interland, maar anders vooral irritant voor zowel partijdige als niet partijdige kijkers.

 • Olivier Loek
  Olivier Loek 2 months ago +4

  Zeker wel een penal duw van brenet wat gimenez doet werd de hele wedstrijd geaccepteerd en dan ineens toch niet en hij floot voor de handsball dus zeker een penalty

 • Feyenoord1908
  Feyenoord1908 2 months ago +3

  DIe eerste gozer aan het woord is allemaal leuk en aardig, maar tuurlijk praat de coach er 3 minuten over als er letterlijk 2 punten zijn gestolen in een topwedstrijd. Met die 2 punten stond je gewoon 4 punten los van iedereen en aangezien dit niet de eerste was is het meer dan logisch dat Slot er op een gegeven moment klaar mee is.

 • Huub Dams
  Huub Dams 2 months ago

  Oja. Het is natuurlijk Slot zijn schuld 🤪🤪

 • Rachid Aslouf
  Rachid Aslouf 2 months ago

  Valentijn duw van brenet niet gezien daar begint het

 • Gerrard Sno
  Gerrard Sno 2 months ago +2

  En u keurt al het gedrag van Tadic goed,omdat hij van.....is meneer Driesen

 • Alyx
  Alyx 2 months ago

  Complot theorie die valentijn zelf oppert

 • Dyonis
  Dyonis Month ago

  100% strafschop

 • tony mctony
  tony mctony 2 months ago

  Slot mag niks zeggen blijkbaar

 • Djorn Van der wilt
  Djorn Van der wilt 2 months ago

  Elke week de scheidsrechter tegen is vervelend niet slot .

 • Jan B
  Jan B Month ago

  nu gebeurt het bij Twente..Psv een corner die het niet was en je verliest ,bij Nec een glaszuiver doelpunt onthouden even als bij Utrecht uit. al met al begint het wel op te vallen.

 • Gianskoovdb
  Gianskoovdb 2 months ago +5

  Valentijn sws ajacied zie het aan ze hoofd (pelle heeft het confirmed net)

  • Gianskoovdb
   Gianskoovdb Month ago

   @sjakalaka lol heb je de hoofden in Arena gezien 😂😂 elk stadion heeft ze hoor Pannekoek

  • sjakalaka lol
   sjakalaka lol Month ago

   Klopt hij heb geen inteelt hoofd zoals 90% van 010

 • Daan Bruigom
  Daan Bruigom Month ago

  Slot is Een zeurpiet. Hij gaat vast de Europa Cup winnen MET dat gezeur. 😜

 • Marry Berkouwer
  Marry Berkouwer Month ago

  Als je n penalty onthouden wordt, dan mag je wel 3 min. koeren, die arm was niet naast t lichaam, als de 020 trainer t doet zou t te kort zijn vlgs deze heren.

 • prinsreintje
  prinsreintje 2 months ago +1

  Twente krijgt al 30 jaar iedere uitwedstrijd bij fey een thuisfluiter. En daarvoor wsch ook al. Laat die hond daar eens naar kijken.

 • Endo Dy
  Endo Dy 2 months ago

  Tsja had wel een pingel mogen zijn ja. Maar toch kijk ik liever kritisch naar Feyenoord zelf. Want zowel tegen Ajax als tegen Twente geven we de gelijkmaker gewoon te makkelijk weg. En helpen nog steeds teveel kansen om zeep. Je kan jezelf beschermen tegen scheidsrechterlijke dwalingen.

 • Djaymarro
  Djaymarro 2 months ago +1

  Ze moeten deze programma gewoon AJAXPRAAT noemen. Man man man😅 alsof het de enige club in de eredivisie is. Ze krijgen al een stijve hout in hun broek als ze Ajax roepen.

 • Havenmeester
  Havenmeester 2 months ago

  Valentijntje... Wie zegt dat Slot het gedrag van Jahanbaksch accepteert? Dat hij dit niet extern kenbaar maakt wil niet zeggen dat dit intern niet aangekaart wordt

 • 611jrj
  611jrj 2 months ago

  Feyenoord op weg naar de landstitel, en de voetbalanalisten komen nu met kritiek op Arne Slot , het valt allemaal niet mee.

 • Iftert
  Iftert 2 months ago +6

  Nee geen complot.... Er zijn al 6 punten (wellicht zelfs 8 verloren gegaan... de tering. hoe vergeetachtig zijn jullie?)

 • MC BARROSO
  MC BARROSO 2 months ago +2

  Typisch Valentijn op stennis te trappen. Lekker Feyenoord een beetje in een kwaad daglicht stellen, tja, laten we het eens over jou Ajax hebben? Is het lek nu eindelijk boven, trouwens?😂🤣

 • Mervin Ayaz
  Mervin Ayaz Month ago

  Valentijn is aan het kijken hoe lang hij totale onzin kan uitkramen totdat hij ontslagen wordt. Mark Rutte is nog een competentere Premier dan dat valentijntje een sport journalist is.

 • Black Jack
  Black Jack 2 months ago

  Twente doet er gewoon niet toe...alleen Feyenoird en ajax worden landelijk gesteund

 • Silence4all
  Silence4all 2 months ago

  Valentijn.... kan iemand AUB die man zijn mond dichtlijmen ....
  Totaal geen verstand van zaken.....

 • Manolojunior
  Manolojunior 2 months ago

  Slot vervelend vinden omdat Feyenoord benadeeld wordt rot toch op man. Knvb mag alles proberen Feyenoord wordt dit jaar zoiezoo kampioen

 • H van Sinderen
  H van Sinderen Month ago

  Die valentijn moet naar specsavers. Als dat geen strafschop is .en wat doet die var daar.100 procent een penalty.klaar.wat een geleuter dit.

 • R. L.
  R. L. Month ago

  Valentijn Driessen zou verbannen moeten worden uit het voetbal

 • Spookje
  Spookje 2 months ago +1

  Valentijn is een waste of space.

 • sjakalaka lol
  sjakalaka lol Month ago

  Het is heel erg makelijk. Was het een ajax speler dan roepen ze geen penal. Is het een 010 jankert dan is het janken naar de var hahahaha jankclub

 • LinksRechts
  LinksRechts 2 months ago

  Waarom gaat het altijd zo enorm dit jaar over Feyenoord? Elke beslissing die tegen Feyenoord is word zo ophef over gemaakt, soms zit het mee en soms zit het tegen elke club heeft zulke momenten gehad dat je iets mee krijgt of tegen kijk eerst naar jezelf als club dat je niet gewonnen hebt, dit jaar is het alleen maar Feyenoord ophef

 • Justin Credible
  Justin Credible 2 months ago +1

  Feyenoord wordt geen kampioen, de slechte periode van feyenoord moet nog komen. Feyenoord staat alleen eerste omdat psv en vooral Ajax het af laten weten..

  • Floyd
   Floyd 2 months ago +1

   Feyenoord heeft de afgelopen weken punten verspilt tegen Utrecht uit, Ajax thuis en Twente uit. Nu effe kijken tegen welke ploegen de andere titelkandidaten punten laten liggen. Na de wedstrijd zondag tegen PSV hoeft Feyenoord alleen nog tegen AZ thuis en Ajax uit. Voor derest van het seizoen hoef je dan niet meer tegen een titelkandidaat. Zeg niet dat Feyenoord per se kampioen word, maar je moet wel kijken naar de programma’s van afgelopen weken

 • Bored Bingewatcher
  Bored Bingewatcher 2 months ago +5

  VARenoord mag blij zijn dat ze nog met 11 man stonden. Bijlow moest rood krijgen voor die ingooi-actie maar omdat het geen Ajacied is die het doet hoor je niemand erover

  • CK
   CK 2 months ago

   @Floyd Ja oke dacht even dat Terraciano rood had maar voor keepers gelden dezelfde regels als je tijd blijft rekken hoor je ook gewoon een 2e gele kaart te ontvangen.

  • Floyd
   Floyd 2 months ago

   @CK Igor is geen keeper? En hij kreeg zijn tweede geel omdat hij de bal wegschoot terwijl er een vrije trap moest worden genomen. Toch wel een andere situatie

  • Floyd
   Floyd 2 months ago

   @Bored Bingewatcher het maakt niet uit of jij het een legitieme reactie vind van Misidjan, maar wat de regels zeggen over zo’n reactie. Als één speler een opstootje begint en de ander reageert daarop, krijgen normaal ook beide spelers geel. Zou eerlijk gezegd zelf ook reageren hoe misidjan dat deed, maar dat betekent niet dat het geen geel is