This video is unavailable.
Sorry about that.

Speler van de Maand januari Nick OLIJ blinkt uit! 🧤| Samenvatting Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

Share
Embed
 • Published on Feb 2, 2023 veröffentlicht
 • De samenvatting van Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam, een wedstrijd in speelronde 20 van de Eredivisie, gespeeld op vrijdag 3 februari 2023. Abonneer je hier gratis: bit.ly/ESPNSubscribe
  -
  Meer zien van ESPN Nederland:
  Website: www.espn.nl/
  Instagram: espnnl
  Facebook: espnnl
  Twitter: espnnl
  TikTok: www.tiktok.com/@espnnl
  -
  Nog meer zien van het ESPN Nederland Clip-Share kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:
  Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
  bit.ly/Eredivisie22-23
  Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisieclubs uit het Eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!
  Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
  bit.ly/OntdekDeEredivisie
  Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!
  -
  Welkom op het Clip-Share-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland Clip-Share kanaal.
  Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!
  -
  #Fortuna #Sparta #Samenvatting
 • SportsSports

Comments • 12

 • finn brouwers
  finn brouwers Month ago +25

  Fortuna verdiende de 3 punten

 • TollieGames
  TollieGames Month ago +4

  Jammer! Was wel leuke wedstrijd om naar te kijken dat Fortuna met zijn allen proberen om die goal te maken. Alleen jammer dat Sparta uiteindelijk ging tijdrekken.

 • Rick Astley
  Rick Astley Month ago +3

  jammer dat olij weg is bij nac. was de beste keeper sinds ten rouwelaar

 • Ivan Bottos
  Ivan Bottos Month ago

  Dat krijg je als de keepers zo goed zijn . Maar toch geen slechte wedstrijd .. Met zulke goalie's hoeven beide clubs niet bang voor de Keuken Kelders te zijn .

 • Fabio Fernandez
  Fabio Fernandez Month ago +25

  Wat is dat shirt van Sparta toch ziek 🔥

 • emma en steijn vlogs-shorts

  Wij hebben keeper olie gelijk gehaald in FIFA

 • UnitedOveratted
  UnitedOveratted Month ago +3

  Als Sparta fan zijnde speelde Sparta behoorlijk matig tegen Go Ahead moeten ze zichzelf echt laten zien anders kunnen ze Europees voetbal vergeten ❤️🤍

  • Arno
   Arno Month ago

   Het geluk is op jammer

 • Kevin van Persie
  Kevin van Persie Month ago +4

  Dit slaat werkelijk alles
  Doet het prima alleen beetje rare uitslag
  komt zeker weer uit de koker van Opta ?